diorama cover

 

International customers can buy paying through PayPal. We deliver the orders the next workday after the payment arrives with registred airmal. The indicated prices include the shipping!

  Price
To Europe 17.30 Euro
To the rest of the World 18.60 Euro

 

For PayPal payment simply choose your region and click on the logo below. We calculate the regions as per the postal tarifs, so first please check your country here.

Your country belongs to

Resellers where you can find this book:

TS Military Models (Germany)

Berliner Zinnfiguren (Germany)

M Workshop (Singapore)

Bookworld Wholesale (UK)

diorama cover

Magyarországon még soha nem jelent meg a makettezés talán legszerteágazóbb és egyben leglátványosabb részével, a diorámák építésével foglalkozó könyv. Ez a kötet - amely egy sorozat első darabja - megmutatja, hogy mindennapi, a ház körül található anyagokból hogyan lehet látványos alkotásokat létrehozni.

A szerző, Adóba László egyszerű eszközökkel dolgozik, lépésről lépésre vezeti végig az olvasót az egyes építési fázisokon. A könyv nem csak a makettezéssel foglalkozók számára hasznos, hanem a benne leírtak - éppen egyszerűségük és olcsóságuk miatt - jól használhatók iskolákban, kézműves szakkörök foglalkozásain is.

A városi környezetet bemutató első kötet után már előkészítés alatt van a második, amely a természeti környezet (sivatag, sár, hó, vízfelületek, növények) kialakításának trükkjeivel foglalkozik.

A könyv fogyasztói ára: 2800 Ft.

Megrendeléséhez kérjük, töltse ki az alábbi adatokat:

(postaköltség + 390 Ft = 3190 Ft)
(postaköltség + 950 Ft = 3750 Ft)


Ha 24 órán belül nem kap választ tőlünk, kérjük, jelezze a
diorama@harvar-d.hu e-mail címen vagy a (+36-20) 226-0497 számon!

Viszonteladóink:

Budapesten:

Vidéken:

Állandó megrendelőink közé tartozik a Nemzeti Tankönykiadó és a Göncöl Kiadó, de több, magánkiadásban megjelenő könyv is nálunk nyerte el végső formáját.

Feltöltés alatt!

 

Névjegyek, levélpapírok, termékismertetők, prospektusok, éves jelentések - amire egy cégnek szüksége lehet, az már megfordult nálunk. Partnereink között egyaránt vannak multinacionális nagyvállalatok és hazai mikrovállalkozások.

Feltöltés alatt!

Feltöltés alatt!

Feltöltés alatt!